Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Kontaktpersonsnätverk

I varje samverkande myndighet finns utsedda kontaktpersoner. Deras roll är att ta ett särskilt ansvar för att se till att våld i nära relationer är en aktuell fråga i den egna verksamheten. Utväg kan hjälpa dig som kontaktperson med information, träffar för hela eller delar av nätverket och ge feedback på exempelvis handlingsplaner eller andra policydokument som rör våld i nära relation.

Nätverket består av representanter från Utvägs samverkande myndigheter: hälso-och sjukvård, socialtjänst, Polisen, Åklagarkammare, Kriminalvård samt frivilligorganisationer. Om du är intresserad av uppdraget som kontaktperson eller vill veta mer om kontaktpersoner i din verksamhet kan du kontakta oss.

Nätverksträff för kontaktpersoner

Vi hälsar Utvägs kontaktpersoner välkomna på nätverksträff!

Inbjudan riktar sig till dig som arbetar i någon av verksamheterna i Utväg Södra Älvsborgs myndighetssamverkan och är utsedd kontaktperson för din arbetsplats mot Utväg.

Nätverksträffen är kostnadsfri, men en avgift tillkommer om deltagare inte meddelar förhinder eller avanmäler sig inom angivet slutdatum. Varmt välkomna! 

När

30 maj 2024 kl 09:00-12:00, Borås. Lokal meddelas senare! 

Innehåll

Vårens kontaktpersonsnätverksträff har tema "Våld i ungas relationer". Vi får besök av Anna Lindekrantz, kurator UM i Borås samt Annika Ackerud, Utväg Södra Älvsborg som berättar om erfarenheter från gruppverksamhet med unga kvinnor med upplevelse av våld i parrelation. Vi kommer också att använda nätverket till reflektion och erfarenhetsutbyte i form av workshop. 

Anmälan

Klicka på länken för att komma till anmälan

 


Senast uppdaterad: 2024-04-08 09:12