Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Utsatt för våld

Att vara utsatt för våld kan innebära att du känner dig rädd eller otrygg med din partner, att du upplever att dina handlingar kontrolleras, ifrågasätts och kritiseras, att din sexuella integritet inte respekteras eller att du tagit emot slag, sparkar, knuffar. Våldet kan vara pågående, eller så kan du ha upplevt det i tidigare relationer.

Utväg erbjuder dig stöd i form av enskilda samtal och gruppverksamhet. De enskilda samtalen utgår från dig och fokuserar på det våld du har upplevt.

Gruppverksamhet bedrivs i Skövde och Lidköping av Utväg Skaraborg, och i Borås och Alingsås av Utväg Södra Älvsborg. Grupperna leds av utbildade gruppledare. Allt stöd är kostnadsfritt och frivilligt.

Kontakta oss

Du kan kontakta oss själv via telefon eller via 1177. Om du redan har en kontakt med någon av våra samverkande myndigheter så kan du be att de förmedlar kontakten. Med hänvisning till verksamhetens starka sekretess undviker vi kontakt via mejl.


Senast uppdaterad: 2024-04-08 09:07