Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Utövat våld

Att utöva våld kan innebära att du skrämmer din partner eller barn, att du ger utlopp för din ilska så att närstående känner sig otrygga, uttrycker dig kränkande, respekterar inte din partners sexuella integritet eller utövar fysiskt våld i form av fasthållande, slag, knuffar och liknande.

Utväg erbjuder dig stöd i form av enskilda samtal och gruppverksamhet. De enskilda samtalen utgår från dig och fokuserar på det våld du har upplevt.

Gruppverksamheten bedrivs i Skövde av Utväg Skaraborg och i Borås av Utväg Södra Älvsborg. Gruppen leds av utbildade gruppledare. Allt stöd är kostnadsfritt och frivilligt. Gruppen bedrivs enligt metoden "Icke-våldsgrupp för män".

 

Kontakta oss

Du kan kontakta oss själv via telefon eller via 1177. Om du redan har en kontakt med någon av våra samverkande myndigheter så kan du be att de förmedlar kontakten. Med hänvisning till verksamhetens starka sekretess undviker vi kontakt via mejl.


Senast uppdaterad: 2024-04-08 09:08