Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Anhörig

Att leva i våldets närhet som anhörig är känslomässigt påfrestande. Många upplever sig maktlösa av att stå vid sidan om en nära anhörig som har en respektlös och våldsam relation.

Du som anhörig har möjlighet att kontakta oss på Utväg för konsultation och vägledning, antingen via telefon eller vid ett inbokat besök.

Anhörigträff

Utväg Skaraborg håller i informationsträffar för dig som anhörig. Informationsträffen handlar om att leva som närstående till någon som är utsatt eller utövare och fokuserar på att förstå våldets mekanismer och våldets konsekvenser.

  • Vad är våld?
  • Vad är våldets konsekvenser?
  • Vad kan jag göra som anhörig/närstående?

Personal från Utväg Skaraborg har stark sekretess och inga ärenden kommer att beröras under informationsträffen. Förutsättningen för deltagande i informationsträffen är att sekretessen kring en eventuell anhörig bibehålls.

När

Det finns ingen planerad träff inbokad i nuläget. För intresseanmälan och information kontakta Bibi Lundvall, bibi.lundvall@vgregion.se

Kontakta oss

Du kan kontakta oss själv via telefon eller via 1177. Om du redan har en kontakt med någon av våra samverkande myndigheter så kan du be att de förmedlar kontakten. Med hänvisning till verksamhetens starka sekretess undviker vi kontakt via mejl.


Senast uppdaterad: 2024-04-08 09:09