Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Aktuellt

Aktuellt

Har du någon gång levt i en relation som inte känts bra? Har din partner varit väldigt svartsjuk, kontrollerande, skickat hotfulla sms eller tvingat dig till sex mot din vilja?

Med anledning av utbrottet av Covid-19 har Utväg Skaraborg tillfälligt ställt in samtliga gruppverksamheter. Vi tar fortfarande emot klienter i enskilda samtal och har utökat våra telefontider.                                                                                                    Att människor sätts i karantän och begränsar sina sociala kontakter kan vara för allas bästa. Men hemmet är inte är en trygg och säker plats för alla. Vi vet att i tider av oro ökar våldet och att hemmet är den plats där det mesta av våldet i nära relation och mot barn utövas. Restriktioner med delvis nedstängda samhällen kan öka risken för att personer som är utsatta  blir instängda och isolerade med sina förövare. Om du känner igen dig och är orolig över din situation har du möjlighet att ringa till Utväg Skaraborg. Utväg har utökat telefontiden från och med måndag 23 mars, och samordnare finns nu tillgängliga via telefon; måndag - fredag 08:00-09:00 på telefonnummer 0700-85 25 06. Observera att Utväg Skaraborg inte bedriver akut verksamhet, om du befinner dig i en relation där det är fara för din eller dina barns säkerhet, skall du kontakta polis eller socialtjänst i din kommun.


Senast uppdaterad: 2020-03-19 14:36