Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Våld i nära relation

Välkommen på en digital föreläsning om grundläggande kunskaper om problematiken våld i nära relation. Föreläsningen riktar sig till yrkesverksamma inom Skaraborg. Torsdagen 4 mars 2021, 09:00-16:00

Föreläsningen förmedlas via videolänk Zoom, som tillhandahålles via mail efter anmälan.

Under förmiddagen med föreläsningen av Utväg Skaraborg förmedlas grundläggande kunskap om problematiken våld i nära relation:

  • Vad är våld?
  • Vilka är våldets konsekvenser?
  • Hur kan frågor om våld ställas?
  • Vilket stöd finns att få i Skaraborg?

Under eftermiddagen dagen presenteras olika lokala verksamheter som arbetar i kedjan från förebyggande insatser till behandlande arbete. Vi får möta representanter från polis, åklagarkammare, socialtjänst, kvinnohuset Tranan, Brottsofferjouren BOJ, skolkurator och personal från akutsjukvård.

Målgrupp:

All personal som i sitt arbete och i sin verksamhet i Skaraborg kommer i kontakt med problematik som rör våld i nära relation t.ex. personal inom skola, vård, rättsväsende, socialtjänst och andra människonära yrken och som behöver grundläggande kunskaper i ämnet.

Kostnad: Utbildningen arrangeras genom samverkan med Länsstyrelsen i Västra Götaland och är därmed kostnadsfri.

Inbjudan för utskrift; bas föreläsning heldag mars2021 (002).docx

Anmälan:

https://regionkalender.vgregion.se/RegionKalender/main.nsf/viewUsersEvents/B465F72C6FFC58AEC125865E001E546D?OpenDocument

För frågor kontakta: bibi.lundvall@vgregion.se

 

 

blobid0.png
                                       
blobid1.png

Senast uppdaterad: 2020-08-27 21:52