Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Öppet Hus

barnrum

Utväg Södra Älvsborg bjuder in till Öppet Hus!

Öppet Hus

Utväg har Öppet Hus en gång per termin. Detta erbjudande är ett tillfälle att lära känna verksamheten, träffa Utvägs medarbetare och se lokalerna. Öppet Hus riktar sig till personal i Utväg Södra Älvsborgs samverkande myndigheter samt personer från andra verksamheter som är intresserade av att få en inblick i Utvägs verksamhet. Öppet hus är kostnadsfritt för personer verksamma inom Södra Älvsborg.

När:     

Vårens Öppet Hus har redan varit! Höstens tid kommer inom kort. 

Tid:            9:00- 11:30

Målgrupp:     

Personal som arbetar inom Utväg Södra Älvsborgs myndighetssamverkan, (Polis, socialtjänst, Hälso- och Sjukvård, Åklagarkammare, Kriminalvård, Frivilligorganisationer med mera).

Innehåll: 

Att möta våldsutsatta; Att vara utsatt för våld kan vara att känna sig rädd eller otrygg med sin partner, uppleva att Dina handlingar kontrolleras, ifrågasätts och kritiseras, att Din sexuella integritet inte respekteras och/ eller att du tagit emot slag, sparkar, knuffar. Våldet kan vara pågående, eller så kan Du ha upplevt detta i tidigare relationer.

Att möta våldsutövare; Våld i nära relation är djupt mänskligt förnedrande, såväl för den som utsätts som för den som utsätter någon för våld. Våldet skapar vanmakt, lidande och sorg och påverkar de drabbades fysiska och psykiska hälsa.

Att möte barn och ungdomar; Hur de vuxna i familjen har det tillsammans är viktigt för alla. När en vuxen i familjen slår eller hotar någon i familjen mår barn/ungdomar som lever med våldet ofta dåligt.

Anmälan genom;

 

 

Öppet Hus är kostnadsfritt för Utvägs samverkande myndigheter. 


Senast uppdaterad: 2022-06-23 11:30