Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Utsatt för våld

Här får du information om vilket stöd Utväg erbjuder, och hur du kan få kontakt med verksamheten.

Utsatt för våld

Att vara utsatt för våld kan vara att känna sig rädd eller otrygg med sin partner, uppleva att Dina handlingar kontrolleras, ifrågasätts och kritiseras, att Din sexuella integritet inte respekteras och/ eller att du tagit emot slag, sparkar, knuffar. Våldet kan vara pågående, eller så kan Du ha upplevt detta i tidigare relationer.

Utväg erbjuder Dig stöd i form av enskilda samtal och gruppverksamhet. De enskilda samtalen utgår ifrån och fokuserar på Dig och det våld Du har upplevt.

Gruppverksamhet

Gruppverksamhet bedrivs i Borås och Alingsås och leds av utbildade gruppledare. Allt stöd är kostnadsfritt och frivilligt.

Hur du går tillväga

Till oss kan Du komma på flera sätt. Du kan ta kontakt själv via telefon eller via 1177. Om du redan har en kontakt med någon av våra samverkande myndigheter så kan du be att de förmedlar kontakten. Med hänvisning till verksamhetens starka sekretess undviker vi kontakt via mail.

Utväg Södra Älvsborg har telefontid:
måndag - fredag 8:00-9:00
Tel:0707-16 09 29

Eller via Utväg Södra Älvsborg, Borås - 1177 Vårdguiden

 


Senast uppdaterad: 2022-01-07 14:42