Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Öppet Hus

Utvägs väntrum

Öppet hus, ett sätt att snabbt och effektivt lära känna Utväg Skaraborgs verksamhet!

Innehåll

 

Utväg har Öppet Hus en gång per termin. Detta erbjudande är ett tillfälle att lära känna verksamheten, träffa Utvägs medarbetare och se lokalerna. Öppet Hus riktar sig till personal i Utväg Skaraborgs samverkande myndigheter samt personer från andra verksamheter som är intresserade av att få en inblick i Utväg Skaraborg. Öppet hus är kostnadsfritt för personer verksamma inom Skaraborg. Enkelt fika serveras under förmiddagen.

Kostnadsfritt

Kostnadsfritt för yrkesverksamma inom Utväg Skaraborgs myndighetssamverkan och för skola/elevhälsa. För personer utanför Skaraborg utgår en deltagaravgift på 800:-.

Nästa tillfälle

Tisdagen 10 maj 2022.

Dagen börjar 9:00 och inleds med gemensam information. Därefter får deltagarna ta del av tre olika miniseminarier som beskriver verksamhetens olika perspektiv; arbetet med utsatta vuxna, med utövare av våld samt arbetet med barn och ungdomar. Dagen slutar 11:30.

Välkommen med din anmälan via


Senast uppdaterad: 2022-08-16 16:28