Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Öppet Hus

Ett sätt att snabbt och effektivt lära känna Utväg Skaraborgs verksamhet!(Vårens Öppet Hus är inställt- vi återkommer med datum för hösten!)

Utväg har Öppet Hus en gång per termin. Detta erbjudande är ett tillfälle att lära känna verksamheten, träffa Utvägs medarbetare och se lokalerna. Öppet Hus riktar sig till personal i Utväg Skaraborgs samverkande myndigheter samt personer från andra verksamheter som är intresserade av att få en inblick i Utväg Skaraborg. Öppet hus är kostnadsfritt för personer verksamma inom Skaraborg.

För personer utanför Skaraborg utgår en delagaravgift på 800:-

Dagen börjar 9:00 med en kort gemensam introduktion. Deltagarna får därefter ta del av tre olika miniseminarier som beskriver verksamhetens olika perspektiv; arbetet med utsatta vuxna, med utövare av våld samt arbetet med barn och ungdomar. Dagen slutar 11:30. Öppet hus genomförs digitalt via Zoom.

Välkommen att anmäla deltagande till höstens Öppet hus,

 


Senast uppdaterad: 2021-02-23 14:59