Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Anhörigstöd

Utväg bjuder återkommande in till anhörigträff.

Anhörig

Att leva i våldets närhet genom att vara anhörig till en person som lever med våld i nära relation är påfrestande och tålamodsprövande.

Utväg arrangerar en informationsträff som inriktar sig på hur det som anhörig går att förstå våldets mekanismer och våldets konsekvenser.

Inbjudan till anhöriga 

Att leva i våldets närhet som anhörig är känslomässigt påfrestande. Många upplever sig maktlösa av att stå vid sidan om en nära anhörig som har en relation som är respektlös och våldsam.

Utväg Skaraborg bjuder in till en eftermiddag med syfte att informera och resonera kring problematiken våld i nära relation, med fokus på att leva som anhörig/närstående till utsatt eller utövare.

  •  Vad är våld?
  • Vad är våldets konsekvenser?
  • Vad kan jag göra som anhörig/närstående?

Personal från Utväg Skaraborg har stark sekretess och inga ärenden kommer att beröras under informationsträffen. Förutsättningen för deltagande i informationsträffen är att sekretessen kring en eventuell anhörig bibehålls.

När

Det finns ingen planerad träff inbokad i nuläget. För intresseanmälan och information kontakta bibi.lundvall@vgregion.se

 


Senast uppdaterad: 2022-02-28 15:26