Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Pappagrupp

Hjälp oss att sprida informationen om pappagrupp!

Under hösten 2019 planerar Utväg starta pappagrupp igen. Pappagrupp har haft ett uppehåll under ett drygt halvår, men nu står vi i startgroparna för att sätta igång igen! Målgruppen är föräldrar (i nuläget pappor, men vi är naturligtvis öppna för mammor som känner igen sig i beskrivningen) som bär ansvar för våld mot partner eller/och barn.

Pappagruppen är manualbaserad och har sträcker sig över ungefär 25 veckor. Tema som gruppen baserar sig på är; våld och alternativ till våld, våldets konsekvenser för barn, ansvar, föräldrarollen, barns och anknytning, känslor. Grupptillfällena varierar mellan arbete med tema och med den process som sker i gruppen.

Utväg behöver hjälp från våra samverkande verksamheter för att informera och rekrytera föräldrar till gruppen! För mer information eller frågor, tveka inte att höra av Er till

0700-85 25 06 eller till lars.p.andersson@vgregion.se


Senast uppdaterad: 2019-09-16 17:32