Anhörigstöd

Utväg Skaraborg anordnar anhörigträff 5 mars 2019, 15:00-17:00.

Att leva i våldets närhet genom att vara anhörig till en person som lever med våld i nära relation är påfrestande och tålamodsprövande.

Utväg arrangerar en informationsträff som inriktar sig på hur det som anhörig går att förstå våldets mekanismer och våldets konsekvenser.

Inbjudan till anhöriga

 Inbjudan Anhörigträff 2019.pdf

Att leva i våldets närhet som anhörig är känslomässigt påfrestande. Många upplever sig maktlösa av att stå vid sidan om en nära anhörig som har en relation som är respektlös och våldsam.

 

Utväg Skaraborg bjuder in till en eftermiddag med syfte att informera och resonera kring problematiken våld i nära relation, med fokus på att leva som anhörig/närstående till utsatt eller utövare.

 

  • Vad är våld?
  • Vad är våldets konsekvenser?
  • Vad kan jag göra som anhörig/närstående?

Personal från Utväg Skaraborg har stark sekretess och inga ärenden kommer att beröras under informationsträffen. Förutsättningen för deltagande i informationsträffen är att sekretessen kring en eventuell anhörig bibehålls.

                              

Tid: 5 mars 2019 15:00- 17:00

 

 

Plats:             Utväg Skaraborg, Storgatan 20, Skövde

 

Målgrupp:    Familj, partner, vän, kollega, anhörig, närstående till person utsatt för våld i nära relation, eller person som bär ansvar för våld i nära relation.

 

Träffen är kostnadsfri, men anmälan skickas via mail till:      lars.p.andersson@vgregion.se

för frågor; Lars Andersson,

076-764 69 35

 www.utvag.se

  Välkomna!

                                             


Senast uppdaterad: 2018-11-22 10:00